Dette skjer i dag

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene fredag 31. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen

Det er duket for regjeringens ukentlige pressekonferanse om koronasituasjonen. Den begynner klokka 12. Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H), helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i FHI er til stede.

Hovedtall for arbeidsmarkedet legges fram

Nav legger fram de månedlige hovedtallene for arbeidsmarkedet. Ved utgangen av juni var det registrert 272.400 helt arbeidsløse, delvis arbeidsløse og arbeidssøkere på tiltak. Det utgjør 9,6 prosent av arbeidsstyrken.

Våpenhvile innledes i Afghanistan

Taliban har erklært en tre dager lang våpenhvile under id-feiringen i helgen. Også den afghanske regjeringen lover å legge ned våpnene.

Sjakk-Carlsen spiller semifinale

Magnus Carlsen møter russiske Peter Svidler i kampen om finaleplass i Legends of Chess. Semifinalen består av tre kampdager, og det spilles best av tre. Sjakkturneringen er den siste i Magnus Carlsen Chess Tour.

Full runde i 1. divisjon

Herrenes 1. divisjon i fotball ruller videre. På menyen står KFUM Oslo – Åsane, Ranheim – Kongsvinger, Sogndal – Raufoss, Strømmen – Sandnes Ulf, Tromsø – Stjørdals-Blink, Ull/Kisa – HamKam, Øygarden – Grorud og Jerv – Lillestrøm.

Personvernpolicy