Jordras sperrer vei i Trøndelag

Jord, stein og vannmasser sperrer hele veien og har også tatt med seg deler av fylkesvei 715 ved Bukkspelen i Indre Fosen i Trøndelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trøndelag melder om jordraset klokka 0.52 natt til onsdag. Hogsdalsveien ved Bukkspelen er nå sperret, slik at det er umulig å passere. Fylkesvei 715 er stengt mellom Olsøy og Rødsjø, med omkjøring via Hasselvika på fylkesvei 720 og fylkesvei 718, opplyser Veitrafikksentralen på stedet.

– Vi har mottatt melding om jordras over veien ved Granlimoen. Vi vet ikke noe om størrelsen ennå, men det er ingen boliger i nærområdet, så det er ingen mistanke om at noen er tatt. Det var en ambulanse som kom først til stedet, og som meldte fra, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til NTB.

Det er jord, stein og vannmasser som har rast ut og dekker hele veien og har tatt med seg deler av fylkesvei 715. Entreprenør er på stedet fra Veitrafikksentralen.

– Raset er under stadig utvikling, sier Handegard.

Personvernpolicy