Tre skadd da bil kjørte i murvegg i Vadsø

Tre unge menn er skadd og vil bli fraktet til sykehus etter at en personbil kjørte i en murvegg i Vadsø natt til lørdag.

Politiet i Vadsø ble varslet om ulykken klokka 4.13 natt til lørdag. En bil med tre personer hadde kjørt inn i en murvegg ved innkjørselen til en privatbolig. Den var gått rundt og ble liggende med store materielle skader

– Det var tre unge menn på rundt 20 år inne i bilen. De ble fraktet til helsesenteret i Vadsø, men skal fraktes videre til sykehus i Kirkenes eller Tromsø. De har alle uavklarte skader som kan være betydelige, sier operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt til NTB.

Det er mistanke om at ulykken skjedde i stor hastighet, og operasjonslederen sier det vil bli tatt prøver av de tre mennene for å se om det også er rus inne i bildet. Ulykken vil bli etterforsket.

Alle de tre skadde er fra Vadsø.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært