Dette skjer i dag

Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene fredag 6. mars.

Helsesjefen i Stavanger om koronasmitte

To elever ved to skoler i Stavanger kommune er smittet med koronasmitte. Elever på samme trinn på de aktuelle skolene har fått beskjed om å holde seg hjemme fra skolen fredag og unngå kontakt med andre.

Helsesjef Marit Anda og skolesjef Jørn Pedersen informerer klokka 9 på pressekonferanse fredag i formannskapssalen på rådhuset i Stavanger.

EU-ministermøter om Syria og virus

EUs utenriksministre samles til et ekstraordinært møte om konflikten i Syria og flyktningkrisen i regionen, inkludert ved EUs yttergrense i sørøst, mot Tyrkia. Møtet finner sted i Zagreb.

Samtidig skal EU-medlemslandenes helseministre i Brussel diskutere koronavirus-utbruddet.

Finnmarksløpet fortsetter

Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg er denne uka til stede i Alta ved åpningen av Finnmarksløpet 2020. Kronprinsen sto for den offisielle åpningen av Borealis Vinterfestival og Finnmarksløpet torsdag.

Fredag står statsminister Erna Solberg for åpningen av FL-1200 km.

Ny rapport: Hvor bor de fattigste barnefamiliene?

Fafo har på vegne av Røde Kors laget en ny rapport om hvor de fattigste barnefamiliene i Norge bor. Rapporten lanseres på Stella Kvinnesenter fredag.

Rapporten undersøker geografisk variasjonen barn som lever i fattigdom. Hvilke kommuner bor de i, og har det endret seg over tid? På lanseringen blir også anbefalinger fra Røde Kors lagt fram.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært