Dette skjedde i natt

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 3. mars.

Tysk cruiseskip venter på smitteprøvesvar i Haugesund

Cruiseskipet «Aida Aura» har utsatt avreisen fra Haugesund mandag i påvente av svar på om to tyske passasjerer plassert i karantene er smittet med koronavirus.

De to tyske passasjerene skal ha hatt kontakt med en tredje tysk person for en uke siden, og vedkommende har i ettertid fått påvist koronasmitte.

Færre blir smittet av koronaviruset i Kina

Det siste døgnet har 125 personer blitt smittet av koronaviruset i Kina. Det er det laveste antall smittede på seks uker.

Helsemyndighetene i Kina melder også om 31 nye dødsfall de siste 24 timene, mot 42 dagen før. Samtlige døde i Hubei-provinsen, hvor viruset først ble oppdaget i desember.

Forhandlinger mellom Discovery og Telia på overtid

Telia og Discovery forlenget natt til tirsdag forhandlingsfristen til klokka 8 tirsdag for å forhindre at en million seere mister kanaler som TVNorge, Max, Fem og Eurosport.

Forhandlingsfristen var opprinnelig midnatt, men partene ble enige om å fortsette på overtid.

Netanyahu erklærer «enorm valgseier» i Israel

Benjamin Netanyahu erklærer valgseier etter at valgdagsmålinger tyder på at Likud får flest mandater, men han ser ut til å mangle ett mandat til å få flertall.

Netanyahus koalisjon, som inkluderer ytre høyrepartiet Yamina samt flere ultraortodokse partier, ser ut til å kunne få 60 mandater, ett mandat fra et flertall på 61 av Knessets 120 medlemmer.

Pence: Korona-behandling kan være klar innen sommeren

Medisiner for å behandle koronaviruset kan bli tilgjengelig innen sommeren eller høsten, sier USAs visepresident Mike Pence.

Visepresidenten sier en vaksine trolig ikke er tilgjengelig før mot slutten av året eller starten av neste år, men legemidler som kan lindre koronasmittede, vil bli gjort tilgjengelig innen sommeren eller tidlig på høsten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært