Equinor og Nordea ber ansatte om å holde seg hjemme i to uker etter reiser

<p>Equinor ber ansatte som har vært på reise i land hardt rammet av coronaviruset om å bli hjemme i 14 dager etter reisen.. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix</p>
Equinor ber ansatte som har vært på reise i land hardt rammet av coronaviruset om å bli hjemme i 14 dager etter reisen.. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Equinor og Nordea ber ansatte som har vært på reise i land hardt rammet av covid-19-viruset, om å holde seg hjemme i 14 dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har ingen rapporterte tilfeller av smitte blant våre ansatte, så dette er et føre-var-tiltak. Og vi følger jo i stor grad rådene fra både norske og internasjonale helsemyndigheter, opplyser pressetalsperson i Equinor Erik Haaland til NTB.

Han forteller at selskapet har sendt ut en melding til ansatte som har vært på reise i Italia, Kina, Sør-Korea og Iran, der de blir bedt om å holde seg hjemme fra arbeid i en 14-dagersperiode etter reise.

– Vi har gode løsninger for ansatte til å jobbe hjemmefra for dem dette skulle gjelde, legger Haaland til.

Også Nordea har pålagt ansatte som kommer fra Kina og Singapore om å holde seg hjemme i to uker.

– Det gjelder et fåtall, men dette er for å ha beskytte ansatte og kunder, sier pressekontakt Synne Ekrem i Nordea til VG.

Personvernpolicy