Mann med syl rispet togpassasjer i Bærum

Politiet på Høvik togstasjon hvor de tok kontroll på en mann som hadde truet flere personer med syl på et tog som sto på stasjonen. En mann har skader i ansiktet og får tilsyn av ambulanse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Politiet på Høvik togstasjon hvor de tok kontroll på en mann som hadde truet flere personer med syl på et tog som sto på stasjonen. En mann har skader i ansiktet og får tilsyn av ambulanse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har kontroll på en mann som rispet en passasjer med en syl i et tog som sto på Høvik stasjon i Bærum. Mannen fikk skader i ansiktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet rykket ut til stasjonen nær Sandvika i Bærum. De fant gjerningsmannen i bakerste vogn på togsettet.

– Vi fant en syl på ham og har avhørt fornærmede og vitner til hendelsen. Han er ikke alvorlig skadd, men har fått et risp i ansiktet, sier innsatsleder Erik Hestvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Innsatslederen sier det er en relasjon mellom de to mennene og at den skadde mannen ikke var et tilfeldig offer. Mannen som ble rispet i ansiktet, ble sendt til legevakt.

Toget er undersøkt og sendt videre. Det var 30 passasjerer om bord, men bare et mindretall av dem ble berørt av voldsepisoden. Passasjerene er sendt videre med alternativ transport.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.23 søndag kveld.

– Det virker som om det var noe krangling mellom de to i forkant, sier operasjonsleder Guro Sandnes i politiet, til VG.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har vært i togsettet og betrygget passasjerene. Vi ønsket at de skulle se at vi var på stedet. Dette kan ha opplevdes som svært ubehagelig for mange, sier hun videre.

Bane Nor opplyser til Budstikka at et spor på Høvik stasjon er sperret, og at de forventer forsinkelser i togtrafikken grunnet dette. Bane Nor oppfordrer reisende til å sjekke togselskapenes nettsider for mer informasjon.