Fortsatt alvorlig for mann etter elsparkesykkel-ulykke

Mannen som ble skadd i en sparkesykkel-ulykke utenfor Slottet på nyttårsaften, er fremdeles innlagt på sykehus. Politiet etterlyser nå vitner til ulykken. Bildet er ikke fra den aktuelle hendelsen. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Mannen som ble skadd i en sparkesykkel-ulykke utenfor Slottet på nyttårsaften, er fremdeles innlagt på sykehus. Politiet etterlyser nå vitner til ulykken. Bildet er ikke fra den aktuelle hendelsen. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 20-årene ble kritisk skadd i en ulykke med elsparkesykkel ved Slottet i Oslo på nyttårsaften. Mannen er fremdeles innlagt med alvorlige skader. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde på Slottsplassen kort tid etter klokken 2.30 natt til 1. januar.

Mannen blødde fra hodet og pustet svakt, ifølge politiet. Politiet etterforsker saken og etterlyser nå personer som var vitne til ulykken, ifølge TV 2.

Mellom april og oktober i fjor ble totalt 661 pasienter tatt imot på legevakten i Oslo i forbindelse med ulykker relatert til elsparkesykler. Av disse ble 40 personer alvorlig skadd. Menn var overrepresentert i tallene.

Personvernpolicy