En beboer ikke gjort rede for etter husbrann i Gjemnes

Et hus i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal var fredag morgen overtent. Én beboer har kommet seg ut av huset, mens en annen trolig er igjen. Foto: Tom Arild Mikaelsen / Tidens Krav / NTB scanpix
Et hus i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal var fredag morgen overtent. Én beboer har kommet seg ut av huset, mens en annen trolig er igjen. Foto: Tom Arild Mikaelsen / Tidens Krav / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Boligen som brant i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal fredag morgen, er fortsatt ikke gjennomsøkt. En person kom seg ut, mens en annen ikke er gjort rede for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Brannvesenet driver fremdeles med etterslokking og nedkjøling. Forholdene på stedet slik de er nå, gjør det vanskelig å søke etter personen som ikke er gjort rede for. Det tar nok noen timer, sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB i 12.15-tiden fredag.

Politiet fikk melding om brannen fra et vitne klokken 5.20.

Huset var på et tidspunkt fullstendig overtent.

Én person har altså kommet seg ut av huset og ble sendt til sykehus med lettere skader etter å ha fått i seg mindre mengder røyk.

Det er to personer registrert i boligen, og politiet frykter at en person er igjen i huset.

– Det har ikke vært mulig å få snakket med personen som er sendt til sykehus. Enn så lenge kan vi ikke konkludere helt sikkert med at det har vært en person til i boligen. Det vi vet, er at det er to personer som er registrert der, og det er kun gjort rede for én, sier Molnes.

Brannvesenet hadde problemer med vannforsyningen og dårlig vanntrykk, noe som gjorde slokningsarbeidet utfordrende.