Dette skjedde i natt

Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix
Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 22. desember

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trump: gjennombrudd i handelssamtalene med Kina

USAs president Donald Trump sier en handelsavtale med Kina snart blir signert.

– Vi oppnådde nettopp et gjennombrudd i handelssamtalene, og vil signere avtalen veldig snart, sa Trump på et arrangement i regi av den konservative organisasjonen Turning Point USA i Florida lørdag. Det melder Sky News og nyhetsbyrået Reuters.

19-åring kjørte i 200 kilometer i en 90-sone

En 19 år gammel mann ble natt til søndag stoppet av politiet i Stavanger. Han innrømte å ha kjørt i 200 kilometer i timen i en 90-sone.

Det var politiet selv som ble oppmerksom på råkjøreren og stanset ham ved rundkjøringen i Ganddal etter en kort forfølgelse. 19-åringens førerkort er beslaglagt, og han blir anmeldt av politiet.

Åtte døde i kraftig uvær i Sør-Europa

Stormen som herjer deler av Spania, Portugal og Frankrike har krevd åtte menneskeliv, seks i Spania og to i Portugal. Innbyggerne forbereder seg på mer sterk vind og kraftig regn.

Stormen som har fått navnet Elsa, har ført til oversvømte elver, ødelagte strømlinjer og hindret reiser med fly og tog i landene.

Ocean Viking søker ly for uvær

Det norskeide skipet Ocean Viking søker tilflukt fra dårlig vær i Middelhavet, opplyser Leger Uten Grenser (MSF).

Om bord på Ocean Viking er det 162 personer som er plukket opp fra båter på vei fra Nord-Afrika til Europa. Fem av dem er gravide kvinner. I tillegg er det flere barn og spedbarn om bord.

Personvernpolicy