Dette skjer i dag

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 11. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Status for økonomien i mediebransjen

Medietilsynet legger fram tall som viser status for økonomien til de nasjonale og lokale TV- og radiokanalene i 2018. Tallene viser blant annet at 2018 er første året reklameinntektene til TV- og radiokanalene går ned.

I fjor viste undersøkelsen at inntektene til TV- og radiokanalene var stabile til tross for at flere og flere gikk fra lineær tv og over til strømmet innhold.

Fylkesmannen med avgjørelse om Y-blokka

Det kom inn i alt fem klager på regjeringens beslutning om å rive Y-blokka. Mandag kommer avgjørelsen til fylkesmannen i Oslo og Viken.

Det karakteristiske bygget i regjeringskvartalet inneholder flere verker av Pablo Picasso. Det mest kjente er «Fiskerne», som er en integrert del av fasaden.

EUs utenriksministre møtes for å drøfte Tyrkia

EUs utenriksministre møtes for å drøfte blant annet Iran og Tyrkias militæroffensiv i Nord-Syria.

Utenriksministrene fordømte i forrige måned Tyrkias offensiv, men gikk ikke inn for en samlet boikott av våpensalg til landet.

Korrupsjonssak mot Malaysias eksstatsminister i høyesterett

Malaysias øverste domstol avgjør om saken mot tidligere statsminister Najib Razak eller om han skal frikjennes.

Razak ble pågrepet i begynnelsen av juli i fjor etter å ha tapt valget. Han er tiltalt for korrupsjon ved at han tappet omtrent 40 milliarder kroner fra et utviklingsfond, 6 milliarder kroner gikk til hans egen bankkonto.

Personvernpolicy