Politiet ber om tips etter at ladestasjon ble stjålet

Politiet ber publikum om tips etter at en ladestasjon ble stjålet utenfor Fjellfolkets hus i Hattfjelldal i Nordland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dersom noen har sett personer eller kjøretøy i området natt til tirsdag 29. oktober ber vi om at de tar kontakt med politiet på 02800. Spesielt er vi interessert i alle observasjoner som er gjort rundt Fjellfolkets hus cirka klokken 3.30 natt til tirsdag, sier politiadvokat Sølvi Elvedahl i Nordland politidistrikt.

En hel ladestasjon for elbiler ble koblet fra strømmen og stjålet natt til tirsdag, skriver NRK. Selskapet som eier stasjonen, Fortum, sier de ikke kjenner til lignende tyverier.

– Dette er ingen enkel jobb, de har brutt opp sikringsskapet og slått av strømmen på ladestedet. Deretter har de skrudd løs og tatt med seg hurtigladeren, sier Fortums kommunikasjonssjef Stian Mathisen.

Personvernpolicy