En mann er pågrepet etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fornærmede, en mann, er alvorlig skadd, men utenfor livsfare. Han får behandling på sykehus og er ennå ikke avhørt som følge av skadene han er påført. Den siktede mannen vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

– Saken er alvorlig ut fra karakteristikkene av skadene som fornærmede har pådratt seg, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om voldshendelsen klokken 2.28 natt til lørdag, men vet foreløpig lite om hendelsesforløpet. Hyberg bekrefter at politiet har gjort flere åstedsundersøkelser, blant annet på utsiden av utestedet Håndverkeren på Øvre Torv i Kristiansand sentrum.

– Vi har ikke konkludert med hvor hendelsen har skjedd ennå. Vi undersøker flere steder som kan være aktuelle. Vi vet ikke ennå om utestedet er primæråstedet, sier Hyberg.

Politiet vil ikke kommentere om det ble brukt en gjenstand, eller om det er en relasjon mellom siktede og fornærmede.

– Vi kommer til å avhøre flere vitner utover formiddagen. Men vi vet ikke om det har vært vitner til selve hendelsen, sier Hyberg.