Brann i bygård i Oslo slukket

Det brøt ut brann i en bygård i Kirkeveien søndag morgen. Om lag 40 personer ble evakuert. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Det brøt ut brann i en bygård i Kirkeveien søndag morgen. Om lag 40 personer ble evakuert. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brannen i en bygård på Majorstuen i Oslo er slukket. En kvinne i slutten av 40-årene er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. De evakuerte kan nå flytte tilbake til sine respektive boliger, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Rundt 40 personer ble evakuert etter at det brøt ut brann i en bygård i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo søndag morgen. En kvinne i slutten av 40-årene ble sendt til Oslo universitetssykehus.

– Skadeomfanget til kvinnen er alvorlig, men hun er ikke livsfare, sier Grøttum.

Politiet meldte om hendelsen klokken 6.24 søndag morgen. Kirkeveien ble sperret av ved Arbos gate så brannvesenet skulle få arbeidsro, men åpnet igjen like etter klokken 7.

– Det er for tidlig å si noe om brannårsak. Det var mye røyk, men vi vet ikke ennå hva det har brent i eller hvor brannen startet, sier Grøttum.