Dette skjedde i natt

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 14. september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Masseslagsmål i Oslo

En mann er pågrepet og en person sendt til sykehus etter at ti-tolv personer havnet i slagsmål utenfor Sentrum Scene i Oslo.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 3-tiden natt til lørdag. Den skadde er kjørt til sykehus, bevisstløs. Politiet pågrep gjerningsmannen i Møllergata.

Brann i brakkerigg

Brannvesenet har slukket en brann i en brakkerigg på Lørenskog fredag kveld. Opptil 30 personer ble evakuert.

Politiet fikk melding om brannen klokken 23.06. Da var det meldt om full fyr.

Innsamlingsaksjon

Et initiativ for å vise omtanke for den svenske helikopterpiloten som mistet livet i Alta, har skapt giverglede. Over 100.000 kroner er innsamlet.

I et Facebook-innlegg foreslo Åse Digre å starte aksjonen for å få levert blomster til pilotens pårørende og graven hans, skriver Altaposten. Daglig leder Richard Simonsen i Helitrans, som opererte ulykkeshelikopteret, er rørt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etterretningstopp siktet

En betrodd medarbeider i canadisk etterretning er pågrepet for å ha stjålet store mengder sensitivt materiale. Cameron Otis har hatt rollen som rådgiver for sjefen for kontraetterretningen til The Royal Canadian Mounted Police, som er det føderale politiet i Canada.

Hvem Otis skal ha hatt til hensikt å dele materialet med er ikke nevnt.

Prest dømt til fengsel

En 81 år gammel tidligere prest er dømt til fengsel i 30 år etter å ha blitt funnet skyldig i seksuelle overgrep mot en korgutt i New Mexico på 1990-tallet.

Den tidligere katolske presten Arthur Perrault rømte fra USA da han ble etterforsket for seksuelle overgrep på 1990-tallet. I 2017 ble han utlevert fra Marokko. Perrault nektet skyld etter tiltalen under saken, og forsvarerne hans uttalte fredag at de vil vurdere å anke dommen.