Mann siktet for grov vold og frihetsberøvelse i Bergen

En 42 år gammel mann er siktet for grov vold og frihetsberøvelse av en kvinne i Bergen. Mannen ble pågrepet fredag og framstilles lørdag for varetektsfengsling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener mannen har nektet kvinnen å forlate en leilighet og at han har vært voldelig mot henne, skriver Bergens Tidende. Ifølge avisen er mannen siktet for å ha slått kvinnen gjentatte ganger, skåret henne i skulderen med en tapetkniv og stumpet en sigarett på henne.

– Jeg har hatt en kort samtale med ham, og det er for tidlig å si noe, sier mannens forsvarer, advokat Rolf Knudsen.

Politiet vil i fengslingsmøtet i Bergen tingrett lørdag be om at mannen varetektsfengsles i fire uker, opplyser politiadvokat Mats Henriksen. Behovet for fengsling begrunnes med faren for bevisforspillelse.

Tilstanden til kvinnen er ikke kjent.

Personvernpolicy