Båtulykken i Namsos: Mannskapene brukte 32 minutter på utrykning

Det tok 32 minutter fra politiet fikk melding om ulykken til redningsmannskapene var på plass på ulykkesstedet natt til torsdag. Foto: Karl Erik Hovik Aune / Namdalsavisa / NTB scanpix
Det tok 32 minutter fra politiet fikk melding om ulykken til redningsmannskapene var på plass på ulykkesstedet natt til torsdag. Foto: Karl Erik Hovik Aune / Namdalsavisa / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Redningsmannskaper brukte 32 minutter til stedet etter båtulykken i Namsos. – Sånn jeg ser det, har de gjort en fantastisk jobb, sier operasjonssjefen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Naboer som bor rundt 400 meter unna ulykkesstedet, varslet politiet rundt klokka 1.45 natt til torsdag. Politiet har ifølge VG ikke egen båt i Namsos og var derfor avhengig av de andre nødetatene.

Ordfører i Malvik, Ingrid Aune. Foto: Flickr
Ordfører i Malvik, Ingrid Aune. Foto: Flickr

– Fra meldingen kom til de ble funnet, går det 32 minutter, sier operasjonssjef Elisabeth Kalvøy i Trøndelag politidistrikt til avisa .

– Sånn jeg ser det, har de gjort en fantastisk jobb, sier hun videre.

Støre: – 2019 skal bli en valgkamp i Ingrids ånd

Kjæresteparet Ingrid Aune (33) og Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) døde etter at en fritidsbåt de satt i havnet på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. Begge ble først betegnet som alvorlig skadd og sendt til sykehus.

Kjelbotn Evensen ble erklært død ved ankomst til sykehuset, mens politiet torsdag ettermiddag opplyste at også Aune var død.

Les også:

Erna Solberg om Ingrid Aunes bortgang: – Veldig trist

Malvik-ordfører Ingrid Aune omkom i båtulykke i Namsos