Dette skjedde i natt

Foto: Fredrik Ljone Holst / NTB scanpix
Foto: Fredrik Ljone Holst / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 22. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mann falt over bord

Nødetater har iverksatt en stor leteaksjon etter en mann som falt over bord fra en passasjerferge utenfor Mandal natt til lørdag. Det er sendt redningshelikopter.

– Vi har beregnet et søksområde der vi har samlet ressurser. Vi vil gå gjennom området på nytt. Vi søker så lenge det er håp, sier HRS Sør-Norge til NTB.

Grov vold på Langøyene

En mann i 30-årene er pågrepet natt til lørdag for å ha utsatt en jevnaldrende mann for grov vold på Langøyene i Akershus.

Fornærmede behandles på Ullevål sykehus med knusningsskader i ansiktet, ifølge politiet. Partene har så langt ikke vært mulig å avhøre.

Beleiring avsluttet i Hongkong

De tusenvis av demonstrantene som hadde beleiret politiets hovedkvarter i Hongkong avsluttet aksjonen fredelig lørdag.

Demonstrantene var skuffet over at de ikke ble hørt i kravene om at byens leder Carrie Lam skulle trekke seg og at det omstridte lovforslaget om utlevering til Kina skulle kalles tilbake.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dataangrep mot Iran

Omtrent samtidig som president Donald Trump avblåste et planlagt våpenangrep mot militære mål i Iran torsdag kveld, gjennomførte landet også et digitalt angrep mot en iransk spiongruppe.

Det skriver nyhetstjenesten Yahoo News natt til lørdag. Nyhetstjenesten siterer to tidligere ansatte i etterretningstjenesten.

Trump nominerer Esper

President Donald Trump vil nominere Mark Esper som ny forsvarsminister etter at Patrick Shanahan trakk seg som kandidat til jobben.

Ifølge New York Times , som var først ute med opplysningene fra Det hvite hus, vil Esper bli innsatt søndag dersom alt rundt prosessen går gjennom.