Kronprinsfamilien tapte den årlige fotballkampen på Skaugum

Asker United gikk seirende ut av den årlige vennskapskampen i løkkefotball mot kronprinsfamiliens lag på Skaugum onsdag ettermiddag.

Dette er femte år på rad at fotballkampen arrangeres på «Skaugum Stadion».

Familien på Skaugum var forsterket med fotballtrener Ståle Solbakken, tidligere landslagsspiller Lise Klaveness, artisten Astrid S, mens fotballtrener Frode Grodås stilte som keeper.

Jan Åge Fjørtoft var dommer, mens Arne Scheie var kommentator for anledningen.

– Jeg ser på denne kampen som den viktigste kampen hvert eneste år, sa han.

Lagene startet med å synge nasjonalsangen, før de tok fatt på det som skulle bli en jevn kamp.

Det første målet gikk til Asker United, før prins Sverre Magnus utlignet til 1–1. Asker United rykket deretter fra og ledet 4–2 til pause. Astrid S scoret det første målet etter pause. Kronprinsen utlignet deretter til 4–4, men det ble til slutt bortelaget Asker United som vant kampen med 6–5.

Hjemmelaget har bare vunnet kampen én gang tidligere. Den årlige fotballkampen på Skaugum er et samarbeid mellom kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund. Kampen ble strømmen direkte på Fotballforbundets Facebook-side.