Skudd avfyrt mot butikk på Stovner i Oslo

Politiet rykket sent onsdag kveld ut til Stovner, derskal ha blitt løsnet skudd i nærheten av T-banestasjonen. Ifølge politiet er det skutt mot en butikk.
Politiet rykket sent onsdag kveld ut til Stovner, derskal ha blitt løsnet skudd i nærheten av T-banestasjonen. Ifølge politiet er det skutt mot en butikk. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er skutt mot en butikk ved Stovner T-banestasjon onsdag kveld. Politiet har funnet et automatvåpen på stedet, og de leter etter en til fire personer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22.13 onsdag kveld.

– Det er skutt mot en bygning i Fossumveien, like ved T-banestasjonen på Stovner. Det ble meldt om flere skudd noe som vitner betegnet som en hagle. Funn på stedet underbygger den teorien, sier operasjonsleder Line Skott til NTB klokken 23.

Like etter klokken 23 melder politiet på Twitter at de har funnet et automatvåpen på åstedet.

Mange ringte inn og sa at de hadde hørt flere høye smell i området. Ingen av meldingene til politiet beskrev at det ble skutt mot personer. De har ikke funnet noen skadde personer etter at de rykket ut til stedet.

Politiet leter etter en til fire personer som er blitt sett løpende fra stedet.

– Vi har utvidet søket langt ut fra der skuddene falt. Vi søker aktivt. Så langt har vi ikke lyktes i å finne de, sier Skott.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet avhører vitner på stedet og forsøker å kartlegge hva som har skjedd. Operasjonslederen sier at flere vitner har sett deler av hendelsen.

En av personene som politiet leter etter beskrives som høy, tynn og ungdom.

– Han var iført svarte klær, hettegenser, hadde dekket til ansiktet og skal ha hatt på seg en grå hals, sier Skott.

Politiet jobber med å hente inn overvåkingsbilder fra stedet.