Dette skjer i dag

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 16. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyres landsmøte

Høyre avholder sitt landsmøte på Thon Hotel Gardermoen i helgen. Nestleder Jan Tore Sanner innleder om Høyres nye prinsipprogram. Partiet sier de blant annet ønsker å slå hardere ned på ungdomskriminelle, og styrke den lokale verdiskapningen.

Brexit-marsj

Brexit-tilhengere starter en 14 dager lang marsj fra Sunderland til London. Underhuset stemte nylig for en utsettelse av britenes utmeldingsfrist, men om EU sier nei til utsettelse, vil britene bare ha én uke på seg til å få løst flokene før de krasjer ut av unionen fredag 29. mars.

Stoltenberg blir 60

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg fyller 60 år. Det markeres på en slagmark fra annen verdenskrig.

– Jeg har som vane å dra på slagmarker rundt bursdagen min, og det skal jeg gjøre i år også. I år skal jeg til Arnhem i Nederland, der det var store kamper i 1944, sier Stoltenberg til NTB.

Katalansk demo

En demonstrasjon mot den pågående rettssaken mot de katalanske separatistlederne er planlagt i Spania. De tolv er tiltalt for oppvigleri, opprør og misbruk av offentlige midler i forbindelse med forsøkene på å gjøre Catalonia selvstendig. De risikerer lange fengselsstraffer dersom de blir kjent skyldige.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært