Åpen for alle - alltid

To til legevakt etter røykutvikling på politihuset i Oslo

Politihuset i Grønlandsleiret 44 på Grønland i Oslo ble evakuert på grunn av røykutvikling i en eltavle i et teknisk rom torsdag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Politihuset i Grønlandsleiret 44 på Grønland i Oslo ble evakuert på grunn av røykutvikling i en eltavle i et teknisk rom torsdag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politihuset i Oslo ble evakuert torsdag morgen etter røykutvikling i et teknisk rom. Tre personer ble utsatt for røyk og undersøkt av helsepersonell.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært brann og røykutvikling fra en eltavle i et teknisk rom. Dette har ført til noe røyk i ventilasjonsanlegget. Brannen er slukket av brannvesenet, opplyser Oslo politidistrikt i 9-tiden torsdag morgen.

Politiet opplyste om brannen i 8.30-tiden torsdag morgen, og hele bygningen ble evakuert. Tre eksterne arbeidere ble eksponert for røyk og undersøkt av helsepersonell.

– Av de tre eksterne arbeiderne som ble eksponert for røyk, så er to kjørt til legevakta for en sjekk, mens én er dimittert av ambulansen på stedet, opplyser politiet.

Litt etter klokken 9 kunne alle de evakuerte gå inn igjen i bygningen.