Drapssiktet og forsvarer har ikke diskutert straffskyld

En mann i begynnelsen av 20-årene er siktet for drap etter knivstikkingen på en bensinstasjon ved Danmarks plass. Han og forsvareren har foreløpig ikke snakket om straffskyld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
En mann i begynnelsen av 20-årene er siktet for drap etter knivstikkingen på en bensinstasjon ved Danmarks plass. Han og forsvareren har foreløpig ikke snakket om straffskyld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som er siktet for drap etter fredagens knivstikking i Bergen, har ikke diskutert spørsmål om straffskyld med sin forsvarer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forsvarer Jørgen Riple hadde lørdag kveld innledende samtaler med sin klient, som er i 20-årene, skriver Bergensavisen.

– Vi har ikke diskutert spørsmålet om straffskyld, sier Riple og legger til at den drapssiktede skal avhøres søndag. Politiet har varslet fengslingsmøte mandag, men det er ikke avklart hvor mange som vil bli fremstilt for varetektsfengsling. Ti menn er pågrepet i saken.

Eide forteller at etterforskningen fremdeles pågår, at det gjenstår flere avhør og tekniske undersøkelser. Det pågår også ransaking på flere adresser i Bergen.

Politiadvokat Trond Eide i Vest politidistrikt sa lørdag at etterforskningen fortsatt pågår og at det gjenstår både avhør og tekniske undersøkelser. Det har vært ransakelser på flere adresser i byen.

Politiet har også sikret seg videoopptak av knivstikkingen, som skjedde på en bensinstasjon ved Danmarks plass fredag kveld.

– Filmen viser hendelsen så tydelig at vi kan sikte en person for drap, bekrefter Eide.