Dette skjedde i natt

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 22. januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flermannsbolig overtent i Os

Det brant natt til tirsdag i en flermannsbolig i Os i Hordaland. Beboerne i huset er gjort rede for og evakuert, det samme gjelder naboer. Boligen ligger i Midtskogveien i Os sentrum.

Mann pågrepet etter vold

En mann er pågrepet etter at en ansatt på en bensinstasjon i Sarpsborg ble slått ned natt til tirsdag. Hendelsen skjedde på en Esso-stasjon i Sandesund i Østfold.

Den ansatte ble fraktet til sykehuset for behandling og har skader i ett øye og i ansiktet. Tilstanden hans er ukjent.

Giuliani går tilbake på uttalelser igjen

For andre gang på en uke går Donald Trumps advokat Rudy Giuliani tilbake på uttalelser han har kommet med dagen før om presidentens Russland-kontakt.

Giuliani antydet søndag at presidenten faktisk husker å ha hatt samtaler med Cohen om byggeprosjektet i Russland enda lenger enn juni, «så langt fram som til oktober, november» eller helt fram til valget. Uttalelsen har han nå gått tilbake på.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etterlyst kvinne pågrepet i Sverige

En kvinne som har vært ettersøkt internasjonalt er pågrepet utenfor Växö i Sverige. Svensk politi opplyser at saken overføres til Norge, men vil ikke opplyse mer.

Politiet i Kronoberg vil ikke på det nåværende tidspunkt si hva hun er etterlyst for.

Kina-eksperter med brev til Xi

Mer enn 100 akademikere og tidligere diplomater fra hele verden ber Kinas president om å løslate to canadiere pågrepet i desember.

Kina pågrep den tidligere diplomaten Michael Kovrig og forretningsmannen Michael Spavor 10. desember i det som regnes for å være et forsøk på å presse Canada til å løslate Huawei-toppen Meng Wanzhou, som ble pågrepet i Canada 1. desember.