Meny

Buss for tog i indre Østfold

Den ene linjen på Østfoldbanen kunne åpne igjen lørdag morgen, mens de andre trolig vil være stengt i to dager til. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Østfoldbanens østre linje er stengt på grunn av ras, mens vestre linje har åpnet etter brudd på kjøreledningen. Det går buss for tog mellom Mysen og Rakkestad.

Fredag morgen ble Østfoldbanens vestre linje stengt mellom Råde og Fredrikstad etter at et passasjertog rev ned kjøreledningen. Det ble satt inn buss for tog på strekningen, men lørdag morgen melder Bane Nor at trafikken kan gå som normalt igjen.

Derimot er det satt inn buss for tog på deler av østre linje. Banen er stengt mellom Mysen og Rakkestad på grunn av jordskred og utglidning. Her melder Bane Nor at banen ventes åpnet først mandag. NSB sier de reisende må regne med innstillinger og forsinkelser.

(©NTB)

Populært