Sjokkbrekk mot minibank på kjøpesenter

Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo som ble brukt i et sjokkbrekk på Skjetten Nærsenter torsdag morgen. Bilen rygget inn i senteret, og en minibank ble brutt opp. Foto: Politiet / NTB scanpix
Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo som ble brukt i et sjokkbrekk på Skjetten Nærsenter torsdag morgen. Bilen rygget inn i senteret, og en minibank ble brutt opp. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo som ble brukt i et sjokkbrekk på Skjetten torsdag morgen. Den rygget inn i et kjøpesenter, og en minibank ble brutt opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øst politidistrikt melder på Twitter at ugjerningen på Skjetten nærsenter i Akershus skjedde omkring klokka 4.20. Politiet ble varslet både ved utløst alarm og av vaktselskap.

– Det er tre gjeriningspersoner som har rygget bilen inn i senteret. Så har de brutt opp en minibank, vi er litt usikre på hvordan, men de har blant annet kjørt på den med bilen. Vi er ikke sikre på hvor mye de har fått med seg, eller om de fikk med seg noe derfra, og det er ukjent hvilken retning de tok etterpå, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til NTB.

Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo 850 med registreringsnummer CE 61033 og ber om tips og vitneobservasjoner i saken.

– Vi har ikke fått inn noen tips ennå. Vi holder på på stedet med tekniske undersøkelser. Vi har foreløpig ikke kommet i kontakt med personen som disponerer bilen, sier Samuelsen.

Personvernpolicy