Tre statsråder besøker flomrammede områder i Gudbrandsdalen

Regjeringen sender tre statsråder til Skjåk for å ta flomskadene og opprydningsarbeidet nærmere i øyesyn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp), justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara (Frp) og kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) er ventet å ankomme kommunehuset i Skjåk rundt klokka 12.15 tirsdag.

I løpet av et halvannen times besøk skal de få en orientering om situasjonen og arbeidet med flommen fra blant andre beredskapsmyndighetene, ordføreren og fylkesmannen. De skal også ta arbeidet med opprydningen etter flommen i helga i nærmere øyesyn og møte innbyggere i Skjåk som er rammet av flommen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært