Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Buskerud

Politi og krimteknikere på stedet der en mann i 70-årene er funnet død i Vestfossen i øvre Eiker i Buskerud mandag kveld.
Politi og krimteknikere på stedet der en mann i 70-årene er funnet død i Vestfossen i øvre Eiker i Buskerud mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En mann i 70-årene er funnet død i Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud. Politiet mener dødsfallet er mistenkelig og har sendt krimteknikere til stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal ha vært kona som fant sin ektemann i 70-årene livløs i boligen deres. Hun varslet alarmsentralen, som i sin tur varslet politiet. Legen som rykket ut, forsøkte gjenoppliving uten å lykkes. Det er så langt ikke opplyst hvilken forfatning mannen var i utover at han var livløs.

Politiet ble varslet om dødsfallet i 17-tiden. Mandag kveld jobbet politiets krimteknikere på stedet.

Jourhavende jurist Torje Arneson i Sørøst politidistrikt vil ikke si noe om hvorfor politiet anser dødsfallet som mistenkelig, men bekrefter at det en «en konkret årsak» til det. Vitner i saken er ambulansepersonellet og kona i første omgang. Det er ingen som har status som mistenkt i saken.

– Undersøkelsene er i en svært tidlig fase, og det er lite å meddele, sier Arneson til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden