Politiet uten spor i grov voldssak på Kvamsfjellet

En kvinne i 40-årene ble funnet hardt skadd i en campingvogn på Kvamsfjellet i Oppland søndag. Politiet sperret mandag av hele campingplassen mens undersøkelsene pågikk. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
En kvinne i 40-årene ble funnet hardt skadd i en campingvogn på Kvamsfjellet i Oppland søndag. Politiet sperret mandag av hele campingplassen mens undersøkelsene pågikk. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet står uten spor etter noen gjerningsmann etter at en kvinne ble funnet med alvorlige hodeskader i en campingvogn på Kvamsfjellet søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen vitner har meldt seg etter at kvinnen i 40-årene ble funnet bevisstløs med alvorlige hodeskader på Bjørgebu camping søndag. Kvinnen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo hvor hun er lagt i kunstig koma, opplyste kvinnens far til GD mandag. Hun skal være utenfor livsfare.

Kvinnens kjæreste ble pågrepet av politiet søndag, men ble mandag løslatt fordi politiet manglet skjellig grunn til å mistenke ham. I mangel av vitner eller andre bevis i saken må politiet nå avvente avhør av offeret.

– Det er ingen som har sett noe direkte. Vi venter på at kvinnen skal våkne fra koma slik at vi får avhørt henne. Det håper jeg skjer fort, sier lensmann Jon Reidar Gaarden i Midt-Gudbrandsdal til GD.

Bakgrunn: Kvinne funnet bevisstløs i campingvogn – mann løslatt

Det var en venninne av den skadde kvinnen som kom til campingplassen på Kvamsfjellet tidlig søndag ettermiddag. Kvinnen skal ha oppholdt seg alene i vogna, og det skal heller ikke ha vært andre til stede på plassen. Politiet har etterlyst vitner som kan ha sett noe lørdag ettermiddag eller kveld, men har så langt ikke fått noen opplysninger.

Politiet har undersøkt campingvogna og har ifølge Gaarden mange arbeidsoppgaver i dagene framover.