Mann knivstukket i bakhodet i Bergen

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 25 år gammel mann er sendt til Haukeland sykehus etter å ha blitt knivstukket i bakhodet og armen i Bergen sentrum natt til onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om hendelsen i Neumanns gate klokken 3.35. Gjerningsmannen er beskrevet som en mann på om lag 165 centimeter, med blondt fippskjegg og kort, lyst hår. Han var iført dongeribukser og en hvit t-skjorte da han løp fra stedet. Han var onsdag morgen fremdeles ikke pågrepet, skriver Bergens Tidende.

– Ifølge vitner skal det hele ha startet med bråk inne på et utested, og så skjedde knivstikkingen på utsiden, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt til NTB klokken 4.45.

Han forteller at mannen skal ha blitt stukket flere ganger i bakhodet i tillegg til i armen. Politiet hadde først ikke oversikt over skadeomfanget, men klokka 7.45 onsdag morgen ble det opplyst saken etterforskes med full styrke.

- Gjerningsmannen er ikke pågrepet. Den fornærmede er ikke livstruende skadd, og politiet håper å få avhørt ham i løpet av formiddagen, melder Vest politidistrikt på Twitter.

Politiet søkte i området med flere patruljer etter gjerningsmannen, men uten at noen ble pågrepet. Onsdag morgen arbeidet politiets teknikere på stedet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden