Dette skjer i dag

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 21. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brækhus i tittelkamp i Russland

Cecilia Brækhus møter hjemmehåpet Inna Sagajdakovskaja i cruiservektfinalen i «World Boxing Super Series».

Brækhus har tilbrakt flere uker på treningsleir i ukrainske Kiev, før turen gikk til kampbyen mandag. Lørdag fortsetter hun sitt proffeventyr i utlandet med kamp på et nytt stort stevne. Rundt 20.000 tilskuere er ventet på Olympiastadion i den russiske hovedstaden.

G20-ministerne møtes

Finansministrene i G20-landene møtes i Buenos Aires i Argentina. Over to dager skal de snakke om blant annet de globale handelskonfliktene.

G20 består av de 19 største nasjonale økonomiene i verden, samt EU. Norge er ikke med. G20 har ingen formell beslutningsmyndighet, men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.

Møter i retten etter knivstikking i Tyskland

Ni personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi. En 34 år gammel mann skal ha stukket ned passasjerer med en kjøkkenkniv.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har foreløpig ikke kommet opplysninger om hva som kan ha vært motivet for angrepet, og politiet forteller at det ikke er noe som tyder på radikalisering. Lørdag møter mannen, som er en tysk innbygger med iransk bakgrunn, i retten.

Tiårsmarkering for Pink Dot

Den årlige Pink Dot-paraden går av stabelen for tiende gang i Singapore.

Den første Pink Dot-markeringen for LHBT-rettigheter gikk av stabelen i 2009, og siden det har opptil 28.000 deltatt på det meste.