Kronprins på korpsfeiring

Kronprinsen ble tatt imot av president Rita Hirsum Lystad (foran) i Norges Musikkorps Forbund, Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) og administrerende direktør Geir Bergkastet ved Den Norske Opera & Ballett. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Kronprinsen ble tatt imot av president Rita Hirsum Lystad (foran) i Norges Musikkorps Forbund, Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) og administrerende direktør Geir Bergkastet ved Den Norske Opera & Ballett. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Med kronprins Haakon i publikum ble 100-årsjubileet til Norges Musikkorps Forbund markert med konsert i Operaen i Oslo søndag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsen ble tatt imot av president Rita Hirsum Lystad i Norges Musikkorps Forbund, Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) og administrerende direktør Geir Bergkastet ved Den Norske Opera & Ballett.

Konserten søndag rundet av en jubileumshelg som blant annet også har omfattet parade oppover fra Universitetsplassen opp Karl Johans gate til Slottsplassen. Statsminister Erna Solberg (H) gikk først i paraden, sammen med Wenche Myhre og korpspresident Rita Hirsum Lystad.

I anledning jubileet er 2018 utropt til Musikkorpsenes år. En rekke arrangementer foregår over hele landet, og alle korps er invitert til å dele historier på forbundets nettside.

Personvernpolicy