Meny

Dette skjer i dag

Foto: Jonathan Brady / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene andre påskedag.

Diplomatfrist utløper

I dag utløper fristen for russiske diplomater som er bedt om å forlate Tyskland og flere andre land i kjølvannet av nervegiftattentatet i Storbritannia.

En rekke land med Storbritannia i spissen har utvist russiske diplomater etter nervegiftangrepet mot den russiske eksspionen Sergej Skripal og datteren Julia i Salisbury 3. mars.

Rakett med norsk innhold

I kveld klokken 22.30 er det planlagt oppskytning av en SpaceX-rakett fra Kennedy Space Center i Florida. Om bord på raketten er det instrumenter som Birkelandsenteret for romforskning ved Universitetet i Bergen har utviklet.

Instrumentet skal monteres på den internasjonale romstasjonen (ISS).

Påskeeggjakt i Washington

Førstedame Melania Trump er vertinne når Det hvite hus arrangerer den årlige tradisjonen med påskeeggjakt i parken utenfor presidentboligen.

Det er 140. gang påskeeggjakten arrangeres.

Seriestart i 1.-divisjon

I dag starter fotballsesongen på nest øverste nivå i Norge. Blant kampene finner vi opprykksfavoritt Viking som møter Kongsvinger på bortebane.

I eliteserien skal samtlige lag i aksjon. Blant annet tar Strømsgodset imot Brann, og Odd møter Rosenborg, som har til gode å vinne etter sesongens to første kamper.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært