Dette skjer i dag

Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP / NTB scanpix
Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 27. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

May i Underhuset

I London stiller Storbritannias statsminister Theresa May i Underhuset for å svare på spørsmål om utvikling i nervegiftsaken.

Til sammen vil langt over hundre russere bli utvist fra minst 23 land som følge av saken. Storbritannias statsminister Theresa May har hevdet at de russiske diplomatene i virkeligheten er etterretningsagenter.

Solberg til Paris

I dag skal statsminister Erna Solberg åpne OECDs globale forum for antikorrupsjon og integritet sammen med OECDs generalsekretær José Ángel Gurría i Paris.

I forkant av konferansen har Solberg framhevet sammenhengen mellom antikorrupsjonsarbeid og innsatsen for å nå FNs bærekraftmål.

Ubåtrettssaken fortsetter

I København fortsetter rettssaken mot Peter Madsen i Københavns Byret. Madsen er siktet for drapet på den svenske journalisten Kim Wall.

Madsen nekter straffskyld og hevder hun døde i en ulykke.

Rettssak mot terrortiltalt

I Stockholm fortsetter rettssaken mot terrortiltalte Rakhmat Akilov. Han er tiltalt for angrepet i Stockholm 7. april i fjor der fem mennesker ble drept. Akilov kjørte en stjålet lastebil nedover Drotnninggatan og inn i inngangspartiet til stormagasinet Åhlens.

Han har erkjent forholdet.

Personvernpolicy