Dette skjer i dag

Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP / NTB scanpix
Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 27. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

May i Underhuset

I London stiller Storbritannias statsminister Theresa May i Underhuset for å svare på spørsmål om utvikling i nervegiftsaken.

Til sammen vil langt over hundre russere bli utvist fra minst 23 land som følge av saken. Storbritannias statsminister Theresa May har hevdet at de russiske diplomatene i virkeligheten er etterretningsagenter.

Solberg til Paris

I dag skal statsminister Erna Solberg åpne OECDs globale forum for antikorrupsjon og integritet sammen med OECDs generalsekretær José Ángel Gurría i Paris.

I forkant av konferansen har Solberg framhevet sammenhengen mellom antikorrupsjonsarbeid og innsatsen for å nå FNs bærekraftmål.

Ubåtrettssaken fortsetter

I København fortsetter rettssaken mot Peter Madsen i Københavns Byret. Madsen er siktet for drapet på den svenske journalisten Kim Wall.

Madsen nekter straffskyld og hevder hun døde i en ulykke.

Rettssak mot terrortiltalt

I Stockholm fortsetter rettssaken mot terrortiltalte Rakhmat Akilov. Han er tiltalt for angrepet i Stockholm 7. april i fjor der fem mennesker ble drept. Akilov kjørte en stjålet lastebil nedover Drotnninggatan og inn i inngangspartiet til stormagasinet Åhlens.

Han har erkjent forholdet.