Meny

Dette skjedde i natt

Foto: AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag.

Ny eksplosjon i Texas

En mann er skadd etter ny eksplosjon i Austin i Texas, men politiet avkrefter at det har sammenheng med de øvrige pakkebombene i byen.

En mann i 30-årene ble fraktet til sykehus etter at en eksplosjon gikk av i en butikk sør i Austin. Mannen skal være alvorlig, men trolig ikke livstruende skadd.

Tror KrF har tillit til regjeringen

Statsminister Erna Solberg (H) tror det er tillit mellom KrF og regjeringen etter Sylvi Listhaugs (Frp) avgang. Fylkeslederne i KrF er ikke utelukkende enige.

– Jeg tror tilliten mellom regjeringen og KrF faktisk er ganske bra, jeg, sier statsministeren til onsdagens utgave av Klassekampen.

Skal begraves ved Newton og Darwin

Den verdensberømte fysikeren Stephen Hawkings aske skal begraves ved Isaac Newton og Charles Darwin i Westminster Abbey i London.

– Det er helt på sin plass at professor Stephen Hawking blir begravet nær de fremtredende forskerne, sier domprost i Westminster John Hall.

Rekordmange klager

Aldri før har så mange klaget til Sivilombudsmannen på norsk forvaltning. I fjor mottok sivilombudsmannen over 3.600 klager, over 500 flere enn året før.

I alt mottok sivilombudsmann Aage Thor Falkanger 3.604 klager og henvendelser. Dette er en økning på 16 prosent, fra 3.111 klager i 2016.

Tap i NHL-comebacket

Andreas Martinsen fikk drøye 11 minutter på isen i debutkampen for Chicago Blackhawks. Det endte imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.

Martinsen er tilbake i den nordamerikanske toppligaen etter å ha blitt flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs.

(©NTB)

Populært