Mann døde etter å ha blitt skutt i Nittedal

En politibil parkert nær stedet der en mann ble skutt i Nittedal lørdag kveld. Mannen ble erklært død etter at han var brakt med ambulanse til Ullevål sykehus. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
En politibil parkert nær stedet der en mann ble skutt i Nittedal lørdag kveld. Mannen ble erklært død etter at han var brakt med ambulanse til Ullevål sykehus. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mannen som ble skutt i Nittedal lørdag kveld omkom av skadene, opplyser politiet. Mannen er bekreftet død av Ullevål sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Vi fikk melding om hendelsen klokka 18.48. Politiet var på stedet klokka 19. Én person ble da funnet med skuddskader og det ble iverksatt livreddende førstehjelp. Mannen ble etter hvert fraktet med ambulanse til Ullevaal sykehus. Han er nå bekreftet død, sier operasjonsleder Anders Bru i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Politiet opplyser at det nå gjennomføres taktiske og tekniske etterforskningsskritt for å kartlegge hendelsesforløpet. En mann har status som siktet og vil bli avhørt i løpet av lørdag kveld.

Skuddepisoden fant sted i en privatbolig i Nittedal sentrum og politiet har blant annet foretatt rundspørring i området.

Politiet opplyser at det ikke vil bli gitt flere opplysninger i saken lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden