Politiet fant bag med penger etter bankinnbrudd

Politiet tror to menn kan stå bak flere uløste bankbrekk på Østlandet. Da mennene ble pågrepet i forrige uke fant politiet en bag med penger i bilen deres.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pågripelsen skjedde etter et bankinnbrudd på Gol i natt til torsdag 5. oktober. Etter en flere timer lang jakt fikk politiet kontroll på begge mennene.

– Ved hjelp av mannskaper fra både Drammens-området, hundepatruljer fra Oslo og helikopter, ble bilen stoppet og etter hvert ble to personer pågrepet, sier Brit Fysken, lensmann og regionleder ved Gol og Hemsedal lensmannskontor, til TV 2.

De to mennene beskrives som kjenninger av politiet i Østfold, som nå knytter dem til flere lignende forhold.

Fluktbilen til tyvene kjørte av veien etter å ha truffet en spikermatte som ble satt ut. Deretter fortsatte flukten til fots før politiet fikk tak i mennene.

Inne i den forlatte bilen fant politiet en bag med penger som de tror stammer fra innbruddet i banken på Gol. Politiet ønsker ikke å kommentere hvor mye penger det er snakk om.

Advokat Bjørn André Gulstad, som forsvarer en av mennene, sier at hans klient har erkjent de faktiske forhold på Gol, og samtykket til fire ukers varetektsfengsling.

Personvernpolicy