En mann og en kvinne omkom i trafikkulykke på Romerike

En mann og en kvinne er bekreftet omkommet i en ulykke med en bil og en motorsykkel involvert på fylkesvei 120 i Nannestad i Akershus.

To personer er bekreftet omkommet etter en ulykke med bil og motorsykkel på fylkesvei 120 i Nannestad fredag kveld. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

To personer er bekreftet omkommet etter en ulykke med bil og motorsykkel på fylkesvei 120 i Nannestad fredag kveld. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

Ulykken skjedde fredag kveld. Veien kommer til å bli stengt en lengre periode, opplyser politiet på Romerike.

Nødetatene fikk meldingen om ulykken like før klokka 20.00. Den skjedde på fylkesvei 120 ved Ukkestad i Nannestad, ikke langt fra Oslo lufthavn. En bil med fire personer og en MC med to personer var involvert i ulykken, skriver Romerikes Blad.

– Personbilen skulle svinge av mot Ukkestad, og da den forsøkte å svinge, klarte ikke en møtende motorsykkel å stoppe, sier operasjonsleder Kristian Loraas til Dagbladet.

I tillegg til to døde, skal minst én person være skadd og fraktet til sykehus. Skadeomfanget til vedkommende er foreløpig uvisst, opplyser operasjonslederen til Romerikes Blad.

Det skal være mann og en kvinne som omkom i ulykken, og begge to skal ha sittet på MC-en, opplyser Loraas til VG.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden