Fem skadd i frontkollisjon i Telemark

Tre barn og to voksne er skadd etter en frontkollisjon ved Tinnegrend i Notodden i Telemark. En voksen og to barn er fløyet til sykehus med luftambulanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et av barna ble fløyet til sykehuset i Skien, som også tok imot to pasienter som ble fraktet dit i vanlig ambulanse.

– Det er en kvinne i 40-årene som er innlagt, og to gutter på 7 og 10 år. Alle har lettere skader, sier Sykehuset Telemark til Telemarksavisa.

De to andre personene ble sendt til Drammen, forteller operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

–Skadeomfanget er fortsatt ukjent, forteller han ved 22.30-tiden, og legger til at en av de to er føreren av en bil de mistenker at havnet over i motsatt kjørefelt.

Videre opplyser han at både politiet og ulykkesanalysegruppen (UAG) i Statens vegvesen er ferdige på stedet, og at veien har åpnet igjen for trafikk.

–UAG har tauet inn en av bilene og undersøker om det kan være noe galt med kjøretøyet, sier han.

Sør-Øst politidistrikt hadde onsdag kveld hendene fulle ettersom en annen ulykke fant sted om lag en time før i samme kommune.

En person ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med luftambulanse etter en ulykke med to biler involvert på fylkesvei 37 ved Bolkesjø i Notodden.

Personvernpolicy