Valen flytter fra Norge – hevder han blir trakassert

Komikeren Kristian Valen har bestemt seg for å forlate Norge. Han hevder han blir hetset og trakassert. Nå har han fått nok.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi selger alt og flytter. Sju år med non-stopp-trakassering er nok, sier Valen til VG.

Han bekrefter dessuten at han og samboeren frykter for sin egen sikkerhet og at de etter et angivelig voldsoverfall forlot Oslo med skuddsikre vester i bagasjen. Valen skal ha blitt slått ned bakfra og sparket i brystet og hjerteregionen.

Han har anmeldt saken, bekrefter hans advokat John Christian Elden.

– Vi har lenge planlagt å flytte. Da jeg ble slått ned, var det anledningen jeg trengte, et spark i baken. Nå har jeg fått det jeg har manglet, en mulighet til å slå rot, sier Valen.

Den kjente komikeren har utviklet et stadig mer anstrengt forhold til Oslo-politiet og beskriver i intervjuet flere problematiske episoder hvor politiet er involvert.

Nylig ble Valen dømt til 21 dagers fengsel blant annet for å ha truet polititjenestemenn. Dommen er anket til lagmannsretten, og Valen sier han flytter fra Norge når saken er avklart.

Komikeren og samboeren har undersøkt mulighetene i Sør-Amerika, Sør-Afrika, Thailand, Kypros, Malta, Frankrike og Tyskland. Paret har også vært i Las Vegas, hvor komikeren har sett på mulighetene til å sette opp et eget show. Det har også vært snakk om å flytte dit, forteller han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært