Eldre kvinne overfalt og voldtatt i Lommedalen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen er pågrepet etter at en eldre kvinne ble overfalt og voldtatt i turområdet rundt Holmevassbekken i Lommedalen søndag ettermiddag, men politiet har fått inn flere tips.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann med kort, mørkt hår etterlyses i forbindelse med overgrepet. Politiet opplyser til NTB torsdag kveld at de har fått inn sju tips siden de gikk ut med en etterlysing samme ettermiddag.

Ugjerningen skjedde ved 14.30-tiden søndag, men politiet ventet til torsdag med å gjøre saken kjent.

– Politiet ønsker at alle personer som har vært i området rundt Holmevassbekken søndag 2. oktober 2016 rundt klokken 14.30, tar kontakt, sier politioverbetjent Ketil Thue til NTB.

Kvinnen har gått på Byveien mot Jordbærtoppen, og deretter på skogsstien mot Holmevassbekken hvor hun ble overfalt bakfra, lagt i bakken og voldtatt.

– Dette gjelder særlig de som har gjort observasjoner av personer, eller har annen informasjon som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen, men også de som bare har vært i det aktuelle området, sier politioverbetjenten.

Den eldre kvinnen beskriver gjerningsmannen som en mann av ukjent alder, mellom 170 og 180 centimeter høy. Han er slank og har kort, mørkt hår. Han hadde mørke bukser. Hvilket språk han snakket, nasjonalitet og hudfarge er ikke kjent.