Jagland på Obamas bryllupsdagsfoto

Skjermdump fra president Barack Obamas Facebook-side: Han danser med sin kone Michelle, mens Thorbjørn Jagland danser ved siden av. De to parene var de første på dansegulvet etter nobelmiddagen på Grand Hotel i Oslo i 2009, etter at Obama var tildelt Nobels fredspris. Foto: Ukjent fotograf / Fra president Obamas Facebook-side / NTB scanpix
Skjermdump fra president Barack Obamas Facebook-side: Han danser med sin kone Michelle, mens Thorbjørn Jagland danser ved siden av. De to parene var de første på dansegulvet etter nobelmiddagen på Grand Hotel i Oslo i 2009, etter at Obama var tildelt Nobels fredspris. Foto: Ukjent fotograf / Fra president Obamas Facebook-side / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ingen ringere enn Europarådets leder Thorbjørn Jagland viser sine danseferdigheter på bildet president Barack Obama la ut på sin Facebook-side i anledning bryllupsdagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For å feire at han og kona Michelle har vært gift i 24 år, publiserte USAs president mandag et bilde som ble tatt på dansegulvet etter festmiddagen samme dag som Obama mottok Nobels fredspris i Oslo i 2009, skriver Nettavisen.

På bildet svinger presidentparet seg på parketten i Grand Hotel – og et lite dansetrinn unna er det den tidligere lederen av Nobelkomiteen som fører an.

«Dancing through 24 years. Happy Anniversary», skriver Obama i teksten som ledsager bildet som i løpet av 17 timer har fått mer enn én million likes.

Jagland forventet for øvrig debatt om tildelingen til Obama i 2009 – etter bare ni måneder i Det hvite hus. Han levnet imidlertid ingen tvil om at presidenten virkelig fortjente prisen.

– Det er sjelden at en person i den grad som Obama har fanget verdens oppmerksomhet og tent et håp blant verdens folk om en bedre fremtid, sa Jagland da prisvinneren ble kunngjort 9. oktober.

Personvernpolicy