Savnet mann funnet død i Finnmark

Fredag kveld ble en mann funnet omkommet utenfor Kautokeino. Politiet antar at det er mannen i 60-årene som tidligere ble meldt savnet i det samme området. Illustrasjonsfoto: Ned Alley / NTB scanpix
Fredag kveld ble en mann funnet omkommet utenfor Kautokeino. Politiet antar at det er mannen i 60-årene som tidligere ble meldt savnet i det samme området. Illustrasjonsfoto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 60-årene som har vært savnet i utenfor Kautokeino, er funnet død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble fredag gjennomført en omfattende leteaksjon etter mannen ved innsjøen Stourojavri, i retning Biedjovaggi i Kautokeino kommune.

Fredag kveld bekrefter politiet i Finnmark at den savnede Alta-mannen er funnet død i sjøen.

Mannen i 60-årene har hytte i området. Han ble observert ute i båt på innsjøen torsdag ettermiddag. Fredag ble båten observert drivende på vannet uten noen om bord, og med påhengsmotoren nede. Deretter ble en leteaksjon ble igangsatt.

– Sea King har gjort funn av en omkommet person som de transporterer fram til innsatsleder. Det er usikkert om det er den savnede personen, men det er grunn til å tro det, sa operasjonsleder Andreas Vesterhus i Finnmark politidistrikt til Dagbladet.

Litt før klokken 21 fredag kveld bekreftet politiet at det var den savnede mannen som var funnet okommet.