Savnet mann funnet død i Finnmark

Fredag kveld ble en mann funnet omkommet utenfor Kautokeino. Politiet antar at det er mannen i 60-årene som tidligere ble meldt savnet i det samme området. Illustrasjonsfoto: Ned Alley / NTB scanpix
Fredag kveld ble en mann funnet omkommet utenfor Kautokeino. Politiet antar at det er mannen i 60-årene som tidligere ble meldt savnet i det samme området. Illustrasjonsfoto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 60-årene som har vært savnet i utenfor Kautokeino, er funnet død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble fredag gjennomført en omfattende leteaksjon etter mannen ved innsjøen Stourojavri, i retning Biedjovaggi i Kautokeino kommune.

Fredag kveld bekrefter politiet i Finnmark at den savnede Alta-mannen er funnet død i sjøen.

Mannen i 60-årene har hytte i området. Han ble observert ute i båt på innsjøen torsdag ettermiddag. Fredag ble båten observert drivende på vannet uten noen om bord, og med påhengsmotoren nede. Deretter ble en leteaksjon ble igangsatt.

– Sea King har gjort funn av en omkommet person som de transporterer fram til innsatsleder. Det er usikkert om det er den savnede personen, men det er grunn til å tro det, sa operasjonsleder Andreas Vesterhus i Finnmark politidistrikt til Dagbladet.

Litt før klokken 21 fredag kveld bekreftet politiet at det var den savnede mannen som var funnet okommet.

Personvernpolicy