Meny

To russ skadd i «Jackass-post» i rebusløp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To russ ble sendt til legevakta etter et rebusløp i Mandal. En person ble dynket i brennbar væske og satt fyr på, mens den andre ble sprutet med byggskum.

Søndag kveld holdt Agder-russen rebusløp i Mandal. Ifølge NRK endte det med at to russ ble sendt til legevakta, men de fikk ikke livstruende skader.

– En person ble sprutet full av byggskum, noe som ikke er særlig smart, for det er både giftig og veldig vanskelig å få av, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre hos politiet i Agder til TV 2.

– En annen russ ble dynket i brennbar væske og satt fyr på før han skulle kaste seg i vannet. Han kom seg ikke i vannet fort nok og fikk brannskader, forteller hun.

Politiet dro til stedet og sørget for at de farlige rebuspostene ble avsluttet.

– Det var helt på sin plass at politiet stoppet dette. Vi må ta ansvar når det går så langt som dette, sier russepresident Mathias Stein Roksvåg til NRK.

Den aktuelle rebusposten gikk ut på at russen ble oppfordret til å gjøre det galeste de kunne for å få best poengsum hos dommerne.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus