Stordalen avlyser tradisjonsrik 16. mai-fest

Petter Stordalen inviterer vanligvis til spektakulære 16. mai-fester, men må i år avlyse på grunn av sykdom. Bildet er fra festen i 2014 da hovedkontoret til Choice på Frogner i Oslo var ombygget for å ligne de kongelige Slott i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Petter Stordalen inviterer vanligvis til spektakulære 16. mai-fester, men må i år avlyse på grunn av sykdom. Bildet er fra festen i 2014 da hovedkontoret til Choice på Frogner i Oslo var ombygget for å ligne de kongelige Slott i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Petter Stordalen (53) og kona Gunhild (37) avlyser sin tradisjonelle 16. mai-fest. Årsaken er Gunhild Stordalens sykdomssituasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gunhild Stordalen ble i 2014 diagnostisert med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi. Etter en behandling ved en Nederlandsk klinikk har hun fått tilbakefall, noe som ifølge Nettavisen er årsaken til avlysingen.

– Vi må dessverre avlyse 16. mai-partyet i år, men vi håper å komme sterkere tilbake neste år og arrangere fest da, sier Petter Stordalen til VG.

Les også: Gunhild Stordalen forteller at sykdommen er tilbake

16. mai-festene til Stordalen pleier å være av den spektakulære sorten. I 2014 var hele inngangspartiet utenfor Choice-kjedens hovedkontor på Frogner bygd som en kopi av slottet. Årsaken var 200-årsjubileet for grunnloven.

Også i fjor ble den tradisjonsrike festen avlyst på grunn av Gunhild Stordalens sykdom.

Les også: Hederspris til Gunhild Stordalen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus