Meny

Fortsatt påskestengt på polet

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tross lovendringen som tillater Vinmonopolet å holde åpent påskeaften, er onsdag siste sjanse også denne påsken. Tariffavtalen åpner ikke for påskejobbing for polets ansatte.

– Det er viktig at folk får med seg at det fortsatt vil være stengt på påskeaften til tross for lovendringen som sier at vi kan holde åpent, sier informasjonskonsulent Ida Brenden Engholt i Vinmonopolet til E24.

– Dette er fordi de nye vilkårene fortsatt ikke er ferdigforhandlet i fagforeningene. Vi jobber med forhandlingene nå, og neste år vil det være åpent også på påskeaften, forsikrer hun.

Bakgrunn: Påskeåpne vinmonopol, men ikke før 2017

Dermed er onsdag 23. mars siste mulighet for den som vil sikre seg noen edle dråper til høytiden her hjemme. Rett over grensen finnes det derimot en ekstra mulighet på påskeaften. Systembolaget i Strömstad holder åpent til klokken 15 denne dagen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus