Meny

To familiemedlemmer mistet lappen på E6

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne mistet sertifikatet på stedet etter å ha blitt stanset i 159 kilometer i timen på E6 i Akershus lørdag. Hun måtte likevel gå hjem etter at familiemedlemmet som ble tilkalt for kjøre bilen videre også mistet lappen.

Kvinnen (42) fra Oppland ble målt og stanset i 159 kilometer i timen i 100-sonen på E6 ved Dal i Eidsvoll, skriver Romerikes Blad. Fartsovertredelsen var så grov at førerkortet røk på stedet og kvinnen måtte tilkalle hjelp for å få fjernet bilen fra motorveien og komme seg hjem. Et familiemedlem kom hjelpende til, men valgte en uheldig løsning på oppdraget.

– Kvinnens bil sto på veiskulderen ved påkjøringsfeltet ved Dal. Familiemedlemmet som kom for å hente bilen, valgte å rygge opp påkjøringsfeltet, altså mot kjøreretningen, sier operasjonsleder Gunnar Bjanes i Øst politidistrikt til avisen.

– Dette ble oppdaget av patruljen på stedet. Også denne føreren ble fratatt førerkortet. Man rygger ikke på E6, altså, sier Bjanes.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus