Christer Tromsdal fortsatt varetektsfengslet

Finansmannen Christer Tromsdal (46) er fortsatt varetektsfengslet etter tirsdagens rettsmøte. Foto: Morten F. Holm / NTB scanpix .
Finansmannen Christer Tromsdal (46) er fortsatt varetektsfengslet etter tirsdagens rettsmøte. Foto: Morten F. Holm / NTB scanpix .

Bedrageridømte Christer Tromsdal er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud fram til 25. august, og er under full isolasjon fram til 11. august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsdal møtte ikke i fengslingsmøtet tirsdag, skriver Budstikka.

– Vi tar kjennelsen til etterretning, men vil begjære løslatelse så snart bevisene som politiet holder tilbake, blir fremlagt, sier forsvarer Victoria Holmen til avisen.

Tromsdal er siktet for å motarbeide rettsvesenet etter at et ektepar ble utsatt for et angrep i boligen sin i 2012. Politiet mener Tromsdal bestilte angrepet og at det var rettet mot en meddommer i en straffesak mot ham, ifølge NRK.

Angrepet i juni 2012 skjedde på samme tidspunkt som Tromsdal var tiltalt i en annen sak. To maskerte menn hadde slått seg inn i huset til meddommerens nabo. Politiets teori er at mennene tok seg inn i feil hus. Der ble de jaget ut av huseieren, som hadde en pistol. Meddommeren ble senere erklært inhabil i saken.

Personvernpolicy