MC-fører i 30-åra blir fløyet til Ullevål etter ulykke

En mannlig motorsyklist i 30-åra slapp fra det med moderate skader da han kolliderte med en bil ved Liertoppen i Buskerud mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen fikk behandling av helsepersonell på ulykkesstedet i etterkant av ulykken, før han ble fløyet i ambulansehelikopter til Ullevål sykehus i Oslo.

Operasjonsleder Øystein Kvernes i Søndre Buskerud politidistrikt opplyste til NTB at mannen var bevisst, men hadde store smerter i kroppen. Han ble omtalt som alvorlig skadd, men sent mandag kveld opplyser pressevakten ved Ullevål sykehus at skadene er moderate.

Kollisjonen mellom motorsyklisten og en bil skjedde i en 60-sone på fylkesvei 282 ved Liertoppen i Buskerud. Ifølge politiet skal høy fart på bilen være en faktor, selv om de opplyser at hendelsesforløpet er uavklart.

Personvernpolicy