Ingen Brann-endringer foreløpig

Brann-trener Rikard Norling har fått hard medfart etter nedrykket onsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Brann-trener Rikard Norling har fått hard medfart etter nedrykket onsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Etter Brann-styrets over fire timer lange møte fredag, fredet styreleder Rolf Barmen daglig leder Roald Bruun-Hansen. Rikard Norling sitter også trygt, enn så lenge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styremedlemmene evaluerte fredag situasjonen i klubben etter at nedrykket fra eliteserien ble et faktum onsdag. Sentralt sto spørsmålet om trener Rikard Norlings framtid i klubben.

– Vi har ikke tatt noen beslutninger i dag. Vi har lagt en prosessplan. For at vi skal snu hver stein, må vi gjøre gode evalueringer. I begynnelsen av neste uke kommer trenerteamet til å sitte sammen. Det er riktig at vi får litt ekstern hjelp i den evalueringen. Etter at det er på plass, vil styret møtes igjen i slutten av neste uke og få forelagt den evalueringen, sa Barmen.

– Sitter Norling trygt?

– Han har vi to år igjen av kontrakten. Som jeg tidligere har sagt, vil vi forholde oss profesjonelt til ham i så måte, svarte Barmen da han møtte et stort pressekorps utenfor Brann stadion fredag ettermiddag.

Etter de elendige resultatene i 2014 har flere i Bergen ment at tiden var inne for et lederskifte i klubben, men Barmen avviste at det er aktuelt å si opp Roald Bruun-Hansen.

– Han er vår daglige leder, og han blir viktig i den evalueringen vi er inne i nå. Han har gjort en god jobb. Han blir sittende. Roar har veldig lyst til å bli med videre, sa styrelederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus